Alsó ruházat

Az elengedhetetlen fehérneműk bababarát pamutból és nikkelmentes patenttal készülnek, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa a babáknak.

Kombidressz

Praktikus viselet, általában vállon patentos, igy könnyebb ráadni a babára és a nyaka a használat során sem nyúlik meg. A mi kombidresszeink mind dupla méretűek, ami azt jelenti, hogy alul dupla patentsor helyezkedik el. Ahogy a baba nő, át lehet váltani a nagyobb méretre. A méretjelzőn található méret mindig a kisebb, igy tehát az 56-os kombidressz, 56-62- es méretű babának jó. Anyagösszetétele általában 100 % pamut vagy 95 % pamut, 5 % elasztán. Mindkét anyagösszetétel kényelmes viselet a babának. Megvásárolhatod derekas különféle anyagú és fazonú nadrágokkal, vagy többrészes garnitúrában is.

Megvásárolható külön, vagy garnitúraként is. Azaz valamilyen más termékkel, vagy termékekkel együtt is.

Kesztyű

Karmolás elleni kesztyű. Sokak által vitatott termék! Mégis sokan használják. Ha levágod a baba körmét, nincs rá szükség. Vékony pamutból készül, melynek összetétele:
100 % pamut.
Kimélő mosás 30 fokon, fehérités nem ajánlott!

Rékli

Hátul, oldalt tépőzáras,fehér, hosszú ujjú, kényelmes viselet a babának, alá kisinget szoktak adni. Elején himzés található, fehér, nyers, rózsaszin, kék szinekben. Anyagösszetétele: 100 % pamut.

Kising

Vállon, oldalt kötős, galléros, hosszú ujjú, fehér szinben kapható. Gallérja fehér, nyers, kék rózsaszin himzett. Anyagösszetétele: 100 % pamut.

Csecsemősapka

Puha, 100 % pamutanyagból készül, 56, 62 méretben,fehér, nyers, kék, rózsaszin szinekben, kötős. Mosás 30 fokon, színes termékek fehéritése nem ajánlott! Kimélő mosás 30 fokon, fehérités nem ajánlott!

Csak bababarát anyagokat használunk

Minden esetben figyelünk, hogy a babával közvetlenül érintkező anyagok csakis bababarát anyagok legyenek. Ilyen például a plüss, melynek összetétele: 80 % pamut, 20% poliészter, vagy a magas pamut tartalmú vagy a 100% pamut tartalmú anyagok.r.

Pihe-puha

Masnis

Hímzett

Hímzett szoknya