Projekt címe:

Technológiafejlesztés az Annabell Kft-nél

Kedvezményezett:

ANNABELL Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító:

GINOP-1.2.14-20-2021-00127

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 13.600.725 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt rövid bemutatása

Az Annabell Kft. az alapítása óta gyermekruházat készítésével foglalkozik. Tevékenységének alapötletét a következő megközelítés adta: mi az, amire egy kisgyereknek szüksége van, és hiányzik a piacon. Az általa készített termékeket a mai napig ez a filozófia határozza meg. A jövőképe középpontjában a prémium kategóriás termékek irányába történő elmozdulás, illetve a stabil regionális külpiaci jelenlét áll, azonban ennek eléréséhez modernizációra volt szükség: a meglévő hímzőgép már elavult volt, a kor technológiai követelményeit egyre kevésbé volt képes kielégíteni, valamint elő kellett készíteni az új piacokra való belépést.

Ennek érdekében a projekt keretében a kedvezményezett beszerzett egy új, korszerű Happy HCR3-1506-45 típusú hímzőgépet, illetve munkaállomást (laptop és nagyfelbontású monitor) a ruhák hatékonyabb tervezéséhez. A szakmai megvalósító kollegák kidolgozták az új ruhák terveit, valamint előkészítették a célpiaci megjelenést. A projekt megvalósítását a Támogató a szakmai megvalósító kollegák (2021.07-12. hó 1 fő, 2022.01-03. hó 3 fő, 2022.03-06. hó 2 fő) tekintetében bértámogatással támogatta.

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált, hogy a géppark műszaki színvonala lépést tartson a kor követelményeivel és ezáltal a társaság továbbra is stabil foglalkoztatója legyen a 3-4 fős létszámának, a sikeres célpiaci belépés pedig bővülés forrása is lehet.

A projekt megvalósítás helyszíne: a társaság székesfehérvári székhelye.

A projekt fizikai befejezése: 2022.06.30.

2022 - Trimex Babaruházat

Készítette: