Rólunk

Babaruhák a szívemből

Anyukaként tudom

hogy a várandósság 40 hete néha túl hosszúnak tűnik.

Örömteli várakozás ez, mégis szeretnéd már karodban tartani gyermekedet, becézgetni, gondoskodni róla. Szeretettel gondolsz a nagy pillanatra, berendezed az otthonod egy kis szegletét az új jövevény számára. Gondosan gyűjtögeted a babaholmikat, igyekszel minden lehetőségre felkészülni úgy, hogy felesleges dolgokat azért ne vásárolj.

Ebben segítek neked!

Mit találsz meg nálunk

Kínálatunkban szerepelnek állandó termékek, baba kiegészítők és folyamatosan megújuló szezonális termékek is. Alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez és követjük a divatot.

Ruháink kis szériában készülnek, és törekszünk a választék rendszeres megújulására.

Csak ellenőrzött és minősített alapanyagokat használunk, és magas minőségű speciális gépekkel dolgozunk.

Nagyon fontos a minőség, a könnyű kezelhetőség, mert a babaruhák többsége nagy igénybevételnek van kitéve. Bírnia kell a gyakori mosást, vasalást és egyes termékeknél még a fehérítést is. Mindezt figyelembe véve alkotjuk meg ruháinkat, folyamatosan keresve az újdonságokat, új anyagokat és a legfontosabbat szem előtt tartva, az anyukák igényeit.

Törekszünk a szép, praktikus, egyedi és kiváló minőségű ruhákra, kiegészítőkre.

Emiatt vagyunk jelen immár 25 éve a magyar és külföldi piacokon is.

Magyarországon közel 100 üzletben és webáruházban találhatod meg a csapatom termékeit, a Trimexbaby termékcsaládot.

Csapatunk

A csapatom kitűnő modellezőkből, varrónőkből és logisztikai szakemberekből áll. Emellett saját hímzőgép parkkal és tervezési rendszerrel rendelkezünk. Ezért tudunk folyamatosan megújulni, kisszériában gyártani és a Te igényeidhez maximálisan alkalmazkodni.

Az évek előrehaladtával és a gazdasági változásokkal lépést tartva, egyre fontosabb lett az üzletpolitikánkban a magyar áru védelme. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy csak magyar, kiváló minőségű alapanyagokból dolgozzunk, és Magyarországon állítsuk elő a termékeinket, hiszen ezzel sok-sok magyar családnak biztosítunk munkalehetőséget és megélhetést.

 

Történetünk

25 éve kezdtem a Trimexbaby babaruhák készítését! Anyaként rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodtam, ami segített a ruhák megálmodásában, kivitelezésében. Sokkal jobban odafigyelek az apróbb részletekre, hogy

a mi ruháinkban a gyermekek jól érezzék magukat, kényelmes legyen nekik.

Először azokkal a termékekkel kezdtem, amikből hiány volt a piacon. Fontos az alapanyagok kiválasztása. Olyan pamut kelméket kerestem, mely a baba és a mama számára is minden tekintetben megfelelő. A főbb szempontjaim, hogy a termékeink a babáknak kényelmes viseletet nyújtsanak és te is könnyen tudd kezelni, szín- és formatartó legyen.

Ilyen például a wellsoft.

Ha egyszer megérinted, akkor azonnal megérted, miért hívják pihe-puhának.

Finom tapintása miatt azonnal mindenki kedvencévé válik.

A plüss, amit bébiplüssnek is hívnak, nem véletlenül, hiszen a kisbabád ebben nagyon jól érzi magát a magas pamuttartalma miatt. Könnyen mosható és tisztántartható és széles színválasztékban kapható.

A ruhák, amik a babád bőrével közvetlenül érintkeznek, tehát az összes fehérnemű, a nyári kollekciók és azok kiegészítői pamutból készülnek.

Termékskálánk

Az évek múlásával egyre színesedik a termékskálánk. Kollekcióink fehérneműkből, alsó- és felsőruházatból, fürdőlepedőkből, takarókból, ágyneműkből és kiegészítőikből, rugdalózókból, overálokból, alkalmi és divatos ruhákból áll. A teljes kelengye után növeltük a felső mérethatárt is.

Büszkék vagyunk az egyedi stílusra, ezért csak saját tervezésű hímzésekkel, fazonokkal járunk az anyukák kedvében.