Alkalmi és keresztelő ruha

Ruhák keresztelőre és különleges alkalmakra. Egyszerű, díszített vagy exkluzív, kiegészítőkkel. Organza, tüll, hímzett tüll, plüss, szőrme, pamut, kord anyagokból.

Plüss és pamut alkalmi kislány ruha

Az őszi-téli ruháink általában plüssből, vastagabb pamutból készülnek, míg a nyáriak vékony pamutból. Van egy alapruha, mely derékban, mell alatt vagy csípőben van elvágva, itt vagy húzott a ruha vagy lefelé bővülő. Erre jönnek a különféle szoknya díszítések tüllből, hímzett tüllből, organzából.

Ruháink általában hátul patenttal záródnak, így könnyen fel lehet adni a babára. Igyekszünk követni a divatot, hiszen ezek az anyagok általában műszálasak, vagy nagy hányadban tartalmaznak poliésztert.

Az őszi ruhák hosszú ujjúak, a nyárik pedig rövid- illetve ujjatlanok. Plüss ruhákhoz vásárolhatóak plüss bélelt vagy szőrme kabátok, melyek színben és stílusban egyaránt jól kiegészítik egymást. Nyári ruhákhoz pedig hűvösebb napokra bolerót vagy kiskabátot ajánlunk, a ruhával egyező színben. Ruháinkat megtalálod fehér, elefántcsont, rózsaszín, púder, mogyoró színekben vagy ezek kombinációjaként.